Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf kayranına bakılırsa, rengine bakarak ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması hordaki gibidir

Etiketler: ivedi çıkış bapsıalüminyum evgin çıkış kapısıhileüminyum kapıAlüminyum Yangın Çıkış kapılarıankara yüzın çıkış kapılarıpanik barlı kapılarYANGIN KAPISIyangın çıkışyangın çıkış kapılarıyangın çıkış kapıları ankarayangın çıkış kapıları fiyatlarıyangın çıkış kapısı firmalarıyangın çıkış kapısı fiyatlarıyangın çıkış bapsı fiyatları ankarayangın kaçış bapsı ankaraYangın baplarıYangına dayanıklı pencere kapılar Post navigation

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak zirda belde meydan illere iş vermekteyiz.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Antrparantez yeniden yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en azca yarısının çatı dışına açılmasını zaruri kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de belirli kriterlere munis tutulmak zorundadır. Farklı teknik özelliklerle birinci sınıf bir malzemeyle tasarım edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine yönlü olarak örgüldığı takdirde olması belkili herhangi bir mesele muhalifsında öncelikle can güvenliğinize sözıcı bir güvence oluşturacaktır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı in katkısızlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir eksperlik gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona yakışır olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki teknik özelliklere oranlı, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili doğru uygulanarak montajlanmalıdır. 

Birhayli firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve dirilik emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir verişi konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Report this wiki page